[Letöltés-HU]™ Anna And The Apocalypse 【2018】Teljes Film Magyarul Online

Rating: 4.5
Anna and the Apocalypse

Anna and the Apocalypse

Anna and the Apocalypse Teljes Film Online

 • Kiadás: 2018-11-30
 • Termelés: Parkhouse Pictures / Blazing Griffin /
 • Megjelenési dátum:GB 2018-11-30
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Anna and the Apocalypse
 • Műfaj: Horror Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Anna and the Apocalypse teljes film

Néz Anna and the Apocalypse Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Anna and the Apocalypse film

Directeur de film et équipage derrière Anna and the Apocalypse

 • John McPhail/Director
 • Ryan McHenry/Writer
 • Alan McDonald/Writer

Anna and the Apocalypse – Filmszínészek és színésznő

 • Ella Hunt/Anna
 • Sarah Swire/Steph
 • Malcolm Cumming/Dave
 • Malcolm Cumming/John
 • Christopher Leveaux/Chris
 • Paul Kaye/Savage

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Anna and the Apocalypse teljes film,néz Anna and the Apocalypse film online ingyen HD, Letöltés Anna and the Apocalypse teljes film 720p hd, Anna and the Apocalypse film online ingyen magyar szöveggel, watch Anna and the Apocalypse movie online full version, Anna and the Apocalypse full movie download

Hasonló kategóriában

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

5.6

Kelekótya karácsony

Kelekótya karácsony

Luther Kranknek tele a hócipője a karácsonnyal. Feleségével egyetértésben úgy dönt, hogy fittyet hány a szomszédság elvárásainak meg a decembertáji közerkölcsnek, és melegebb éghajlatra utazik a szeretetünnep cirkusza elől. Már kész az utazólista, már haragosuk az egész utca, amikor a házaspár Peruban élő lánya bejelenti, hogy odahaza szeretne karácsonyozni. A Krank házaspárnak egy napja van arra, hogy helyreállítsa a békét az utcabeli családokkal és békés karácsonyi otthont teremtsen – hóemberestül, ajándékostul, cukormázastul.

6.7

Karácsony Artúr

Karácsony Artúr

Sok mindent tudunk már a világról, de a tudomány még mindig adós néhány nagy kérdés megválaszolásával. Ezek közül is a legtitokzatosabb: hogyan tud a télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Most végre itt a válasz: tökéletes, katonás szervezéssel, melynek sikerében több millió, a terepen dolgozó manóra, egy óriási, szuperszónikus szánra és egy tökéletesen működő parancsnoki bázisra van szükség. De hiába segít a fejlett technológia, néha mindenütt becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó és parancsnokhelyettese (mellesleg elsőszülött fia), Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. És a saját szakállára beindít egy hibakijavító-akciót: amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

CategoriesEgyéb kategória